Wednesday, October 26

Assalam guysss spm just around the corner haih lama x lyn blog dh berhabuk dah fuhhhhh fuhhhh...  Semakin nak spm semakin bnyk dugaan yg allah berikan😔 tapi walau hati ni ego insyallah akan lembut akhirnya,diri ini bkn pendendam ...allah duga aku masa raya haji dpt bad news  yg ckg yg grng  iaitu my chemistry teacher .... Msuk wad  ...bila tu tergerak hati nak melawat punya la sedih waktu tu rasa nak je tinggal dgn cikgu😢nampk tak even kau tak suka tp bila dh jdi cm ni air mata jd bukti kau syg dia sbnrnya😌😌😌 then berbulan ckg tak dtg kau niat hnya nk tolong ckg sbb kesian dgn keadaan dia allah uji dgn kawan pulaa asyik kena bahan jee..  Tapi kau wat x thu je...then allah uji dgn kwn yg kau rapat n now kau jd regang 😫  betul lahhh  ckg kata "sabar k , ade ujian lg berat lps nii.. " kau thu apa aku rasa bila ingt ayat tu menitis airmata  mse  tu .. Act hritu melawat ckg lg n be like duduk mcm mlu la nk bual sbb teringt markah kau so diam je😔😔masa ckg nk bg kertas percubaan aku tk kuat sbnrnya mase tu nk nngis sbb tu pergi cermin acah2 betulkn tudung then mse blik ckg cuma ckp"ziqah,sikit je lagi" n aku rse mcm. 'Ya allah sikit kebenda bnyk lag kot😔😔😔' sorry ckg ...

No comments: