Wednesday, October 26

Assalam guysss spm just around the corner haih lama x lyn blog dh berhabuk dah fuhhhhh fuhhhh...  Semakin nak spm semakin bnyk dugaan yg allah berikan😔 tapi walau hati ni ego insyallah akan lembut akhirnya,diri ini bkn pendendam ...allah duga aku masa raya haji dpt bad news  yg ckg yg grng  iaitu my chemistry teacher .... Msuk wad  ...bila tu tergerak hati nak melawat punya la sedih waktu tu rasa nak je tinggal dgn cikgu😢nampk tak even kau tak suka tp bila dh jdi cm ni air mata jd bukti kau syg dia sbnrnya😌😌😌 then berbulan ckg tak dtg kau niat hnya nk tolong ckg sbb kesian dgn keadaan dia allah uji dgn kawan pulaa asyik kena bahan jee..  Tapi kau wat x thu je...then allah uji dgn kwn yg kau rapat n now kau jd regang 😫  betul lahhh  ckg kata "sabar k , ade ujian lg berat lps nii.. " kau thu apa aku rasa bila ingt ayat tu menitis airmata  mse  tu .. Act hritu melawat ckg lg n be like duduk mcm mlu la nk bual sbb teringt markah kau so diam je😔😔masa ckg nk bg kertas percubaan aku tk kuat sbnrnya mase tu nk nngis sbb tu pergi cermin acah2 betulkn tudung then mse blik ckg cuma ckp"ziqah,sikit je lagi" n aku rse mcm. 'Ya allah sikit kebenda bnyk lag kot😔😔😔' sorry ckg ...

Saturday, April 2

Mummy ili-part1-

Yah,seronok mengenali teacher ili dia lain sangat dari cikgu2 lain dgn sporting dia,baik dia,penyayang dia,cantik dia 😉 semua dia , paling suka cita2 dia mse lampau dulu n kenapa dia jdi ckg 😉 same mcm aku pk ttg diri aku 😊 mse dpn dia yg gila kucing 😊 haish ... mmg dia sporting gila ,sblum2 ni ade la juga buat group whatsapp dgn cikgu2 tp memasing left bagi kitaorg buat benda tu for eratkan hubungan dgn cikgu agar ade nya rasa ikatan ksih syg tu 😊 hahahha ,ade juga merancang nak buat mcm  kitaorg buat dulu tapi teacher jenis tak kesah lantak laa😉 rasa rugi x knl teacher dlm2 mse fom2hehe... kitaorg pernah la  juga ajak ckg2 jd mak angkat kitaorg kikiki😂 tp kena reject bukn sbb jht ke apa tp myb xbiasa tp teacher ili ni😍 dia tak kesah dia  buat je apa yg kitaorg nk bgi dia benda tu x slh sngt huishh..  thats why one day la dia hntr kitaorg p naik bas  dia yg gila selfie nk amik gmbr kitaorg😂 hahaha , terkejut la juga ..  bagi duit poket..   aku ni la duk buat group ws klu papehal senngkn .. mlm tu dh penat semua mlm tu aku xde idea aku jd kn la tjuk anak2 teacher ili Trus dia ckp  hahaha i dah ade 4 express daughters😂 sejk tu la jd anak angkat dia huhu 😍our last year at school got a teacher ili as adopted mother ever😍  the prettiest  mother😊