Saturday, April 2

Mummy ili-part1-

Yah,seronok mengenali teacher ili dia lain sangat dari cikgu2 lain dgn sporting dia,baik dia,penyayang dia,cantik dia 😉 semua dia , paling suka cita2 dia mse lampau dulu n kenapa dia jdi ckg 😉 same mcm aku pk ttg diri aku 😊 mse dpn dia yg gila kucing 😊 haish ... mmg dia sporting gila ,sblum2 ni ade la juga buat group whatsapp dgn cikgu2 tp memasing left bagi kitaorg buat benda tu for eratkan hubungan dgn cikgu agar ade nya rasa ikatan ksih syg tu 😊 hahahha ,ade juga merancang nak buat mcm  kitaorg buat dulu tapi teacher jenis tak kesah lantak laa😉 rasa rugi x knl teacher dlm2 mse fom2hehe... kitaorg pernah la  juga ajak ckg2 jd mak angkat kitaorg kikiki😂 tp kena reject bukn sbb jht ke apa tp myb xbiasa tp teacher ili ni😍 dia tak kesah dia  buat je apa yg kitaorg nk bgi dia benda tu x slh sngt huishh..  thats why one day la dia hntr kitaorg p naik bas  dia yg gila selfie nk amik gmbr kitaorg😂 hahaha , terkejut la juga ..  bagi duit poket..   aku ni la duk buat group ws klu papehal senngkn .. mlm tu dh penat semua mlm tu aku xde idea aku jd kn la tjuk anak2 teacher ili Trus dia ckp  hahaha i dah ade 4 express daughters😂 sejk tu la jd anak angkat dia huhu 😍our last year at school got a teacher ili as adopted mother ever😍  the prettiest  mother😊

No comments: