Wednesday, December 5

Hari Aku..


hari ni hari gembira aku sebab aku ni dapat keputusan teruk tapi tak ada lah teruk mana 
alhamdulilah lah jugak ,aku budak kelas 1 b tahun  aku da form2 sekejap je... tadi takut  sngd turun kelas
aku p sekolah tadi nak pergi tengok keputusan kelas alhamdulilah tahun depan aku tetap B weyh!
sumpah gembira alhamdulilah 
LEPAS TU AKU UPDATE STATUS RAMAI GILA KOMEN  TENGOK BAWAH NI:

da baca dari akhir smpi bawakan ni sumpah happy gila bukan ni je aku dapat masa akhir sekolah cikgu aku bm pon inform aku dapat b4 dah nk lepas band 5 alhamdulilah terima kasih ya allah. :) happynya...
sila komen pendapat anda,dan tekan 1 like dibawah terima kasih :)

2 comments:

shafiq said...

alhamdulillah ~

Nur Haziqah said...

yup alhamdulilah :D