Wednesday, December 26

Happy Birthday Kawan !


tengok je taw diana..


Hello!hello! haha hari ni aku beli buku harganya RM73.30  mahal tak3! aku beli baju sukan sbb akunya bju sukan yg masa aku beli kat sekolah tu dah buruk+kotor lgipun saiz dia XL geram aku bila aku pki baju tuh aku suka sorokkan tgn aku dlm baju then aku cakap kat kawan2 n cikgu aku pon turut dgr  "weih aku xde tangan huuu"  then cikgu aku kata "haha sengal ! size apa tuh 
 aku kata "XL cikgu *sambil wat muka cute* " pastu cikgu aku suruh beli lagi satu saiz S hampeh2 aku  terkejut! cikgu aku ni... aku kata" badan saya size S cikgu kata  oh!tidak mungkin size saya L la cikgu kalau S macam diana keding je" *kesian diana* then diana pijak kasut aku... okeyh smbung tdi   mmg mahalkan harganya..  tpi ingt nak beli seluar adidas ada cop sekolah malangnya dah habis sobs.sobs. lepas je tuh aku p kedai nak beli air mak aku bgi RM10 suh beli air ke apa2 untuk aku n kawan aku then kawan aku beli air dutch lady choclate ,biskut tiger dan aku dutch lady strawbery,oreo balik umah lepak ngn kwn smbil mkn tetibe purut aku pedih sakit perut dan mengakibatkan kena muntah *bukan cirit birit*
nasib baik , tahu tak aku benci muntah2 skitkan tekak aku...teruwekk..uwekk... mcm org mngadung jee... menyesal beli air tuh :'(  skit sngd2 tok leyh barin ,tidur semua xleyh kena duk mencangkung baru hilang... lama2 da muntah2 tuh mk kita bgi ubat cina 2 jam x baik then makan ubat kak kita baru rasa kelegaan ini :*
pastu dah baik tuh kita mkn durian tempat keja mak bgi  then kena la pening kepala *pening2* then baju da bau muntah seluar pon sama malas nak tukar then kita ckp ngn mak kita-2 pening kepala :'(  ibu kata makan panadol  pstu dh penat capai la bantal n tidur 15 min pastu baik... alhamdulilah :'( sedih kena mcm ni time befduy kwn yg terbaik bgi kita.. sedih sngd2! btw malam ni aku dah baik so happy birthday  dyana! anybody want to wish her... sila lah komen di kotak komen ...mesti dia baca ...

2 comments:

DianaEelzaf said...

Sayang ko si comel lotek cute muah muah

Nur Haziqah said...

sayang kau jugak :)