Thursday, December 27

Menjelang 2013



Tahun 2013 akan tiba ...mesti korang semua ada azam baru kan,kan?
sama lah mcm CH  tapi tak tahu la menjadi ke tak...?
takut tak,takut tak?... kalau jwapan korang TAKUT
CH nasihat kan tak payah la takut sebab watpe nak takut kalau korang
nak sngat azam tu so kena berani okeyh? jom menjerit TAK TAKUT!!!
ok3 bagus inilah dinamakan semangat okeyh3! CH azam banyak sangat tahun depan
nak CH senarai kan tak tapi 1,2,3 je la yerr.. blablaa... kalau dah bca jangan tanya CH kenapa3..


  • nak belajar betul-2 nak buat family bangga
  • nak menjadi lebih baik dari tahun 2012
  • nak crush yg baik *awak3 yg baca cakap uwek!! kuat2 haha*
okeyh la.... bagi korang yg ada  azam baru meyh3 laa... share dengan CH  ,CH sentiasa ingin mendengar azam baru korang kalau sudi komen kat bawah ni... jangan lupa tekan button like... ok la tuje CH nak cakap...

3 comments:

izzaty ezreen said...

Assalamualaikum. Jom kita sama-II join segmen nih ..SIMPLE jer~
http://izzaty-abdullah.blogspot.com/2012/12/segmen-pantas.html

Farah Shahirah said...

jom join ! http://belogfarr.blogspot.com/2012/12/giveaway-18th-fs-for-you.html :)

Nur Hidayah said...

done follow, follow sini:

http://gilapotato.blogspot.com