Saturday, August 18

Raya, Ika Minta Maaf!


MALAM RAYA !!
Maka berakhirlah puasa kita kali ini!

Boom!!sana sini memang membosankan huu!
tapi bila tengok lama-2 bunga api tu huuu lawa jee...
jeles-2 !!
tahun ni them unggu !! ko ada?xdekan? haha...
btw selamat hari raya korang maafkan Ikah kalau tekasar bahasa ,tersilap kata maaf kan Ika taw!
Ika marah,perli or apa2 kat korang tanda Ika sayang kat korang!
tahu x time cikgu kim peli Ika ! Ika nangku Ika tak xsuka!
but bila da lama-2 makin sayang pulak kat cikgu kim itu yang menyebabkan Ika nangis!waktu cikgu nk pegi
teacher ampunkan ika maafkan ika i do a fake smile   when u perli ika sbb ika x nk tgk teacher x  gembira!
ampun kan dosa2 ika selama ni teacher sayang teacher teringin nak peluk teacher untuk kali terakhir! 
(now truly  ika nngis )
jadi ika pesan kat  uolss jangan la x suka kat seseorng itu sbb itu akn menyebbkn kita makin syang kat dia :')
when u want to do somethin please thinking positive okeyh!
teacherrr!! nak peluk huuuuu!!
keyh... meyh la lik melaka !!
heeeeeeee....
nangis ika dengar takbir ni!! ya allah!!
diana,mas,atikah,nab,kawan-2 lama n org ika rapat dekat sekolah maaf kan ika tawww!! aku syg korang thu tak! diana-2 aku nk mintak maaf ngn ko kalau aku ade buat ko x suka kat aku... mas mintak maaf au klu tekasar bahasa atikah u ar my friend forever  syg ko! nab x mo gduh2 lagi tau ngn kawan sendiri susah senng sama-2 
akk ira ,akk dilah,abng mirul sori kalau tekasar bahasa yer...maafkan ika taw!syg korang akk ira cori au kalau buat akk skit hati lagi pun da lama x lyn akk sori erk! ,akk dilah selmat hri raya maaf jugak kalau tekasar bhsa masa tweet-3,abang amirul ika harap abang da x merepek lagi hehe...
cikgu kim,farez,komar,zati ,julia ,musfirah,liza and semua cikgu yg mengajar ika sori kalau time belajar ada buat slah ,kasar bahasa ke ampun kan ika  ...ika sayang cikgu-2 semua moree ! lagi2 nama cikgu yg ika sebut ni... cikgu kim mekacih bgi ika rntai tuh syg ticer  itulah kenngn ika dan teacher hehe..,cikgu farez jangn asik nk cocok mata anak murid jer cpt p mintk maa kat anak murid! hehe gurau-2 ,ckg/abng komar harap sih lawak lagi hee n tak lupa org disini... hehe.., cikgu zati  selamat hari raya naafkan saya kalau ada tersilap kata dn kasar bahasa,cikgu mus haha mmg lwk gila argh! tpi diam-2 garang jugak sori erk sebb aritu kelas 1b buat nakal, ckg liza soriiii kalau ada tekasar bahasa,cikgu julia alahai comelnya lotehhh daa awesomee cikgu tetap comel ,jangan jdi grng keh3  ingd jnji cikgu ampau + hadih befduy keh 3  duit raya tu usah la ikah gurau aja... ikhlas ni mintk maaf heeehe.. n cikgu lain-2
akk n semua  ahli keluarga ika maaf un ika yerkkk mana la thu ika selalu wat slhhh hek-2 mmg selalu  ceyh! hehe....
akk alin,atuk yah,nek yah,tuk mak,nek mak esok ika jenguk keh ika nak minta ampun juga kat semua ika rindu akk alin,atuk yah,nek yah,tuk mak,nek mak semoga hidup aman disana ... akak walaupun akk tinggalkan ika masa  ika belom lahir  ika sayang akk akak tetap akk ika :'/ begitu juga atuk yah,nek yah,tuk mak,nek mak.. :/
aku nk face to face la bru rase lega haty ni huuu tak pat jumpe nk wat cm ner kan? tkpe la dpt minta maaf kat sini pon x pe la jnji ika da mintak maaf keh ... 
btw ika sayang korang semuaaaa!! maaf un ika sangad3keh ... nak smbung main boommmm kejap hehe,,,, *bunga api jetuh!*
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITIRI MAAF ZAHIR DAN BATIN *korung semua yg baca n semua sekali!!*

Pic Time Raya .. ni aku sja cmpur ngn bulan ni punya hehe mls nak buat bnyk 2
20/8/2012

         With cousin aku  (Dekat)

 With Cousin Aku Masa Jauh! SEE  aku tinggi ! huuu

 with akak aku kami tahu sama baju dan kasut huu... kami kembar... cuma tudung x sama...

with abang aku theme dia pon unggu sama ngn aku n akk aku... hee...

 u nak ampau ke penampau heehe...

 my cousin with her /my nepheww... yg hijau (zainol) ,yg tegah(kak yus),yg tepi (irfan)
befduy zainol esok awesomeee!! 

Itik kat rumah cousin banyak gila huuu...tkut sngd nk sentuh hee...

Kak yus main bunga api bintg aku punya huu ...curik...curik... ahaaha...


 me with bunga api bintg ..bunga api tu mcm bunga api yg besar tu kan?


    x takut pun sebab bunga api tu x skit so i berani dekat kan kat mulut i heee..


 mintk simpati eceh..cehh..


 habis da  main nya ..main mercun pula ... tpi main stu jerk sebb x berani haha..


2 comments:

Anis said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri :')

Nur Haziqah said...

raya,raya,raya lepas raya lagi seminggu befduy lagi berapa minggu befduy kita huu..