Thursday, August 16

Excited | Laugh | Sad | Happy


wowowwoo lagi  berapa hari jer nak raya tak sabarnya! 
sejak-2 nk raya ni ika asyik lupa hari jerk semalam ingtkan hari sabtu ,
hari ni lak ingdkan hari jumaat atottootooo apa da dk ika ni haha...
*cakap dengan diri sendiri*
ni yg buat aku lagi excited ni haha.... tapi sedih gila argh! nak tinggalkan ramdhan :')
aku tak paham sejak akhir-2 ni ramai bagi aku hadiah thnks yg bgi hadiah lepas hari raya,kad raya,
n masa befduy Ika nanty! awat korang bgithu awal-2 kan da x excited dah hee...
btw thanks banyak-2 korang sumpah sayang korunk!
hehe expcially kat cikgu Julia yang sporting gila ni!
hahaha... dah la cita-2 kita sama birthday pon sama perngai pon sama masa cikgu cerita pasal diri cikgu tuh... saya terasa macam diri sya haha .. memang kelakaq! 
tapi Jangan lupa befduy kita dua 10/9 ni wish antara satu sama lain keh....
hadiah pon sama erkkk jangan lupa changing ... duit raya tu just main-2 jerla saya mintak maaf dengan cikgu ikhlas aww ..
bukan makna nak duit raya erkk...tpi cikgu dah bagi nak wat macam mana kan ,kan? heee...
 sayang cikgu more more and more ! la... Cikgu Julia and Cikgu Kimin memang sporting tapi Cikgu Julia terlebih sporting argh huhuhu ...
 semalam sedih gila kamera kena rmpas btw bukan kemahuan aku untk membawanya pergi sekolah tpi kemahuaan akk aku... walaupun korang suka malu kan aku kat depan org  aku tetap sabar mana kawan aku selama ni! dulu baik sekang suka pemburukkan aku...  kau tahu tak aku sampai nangis bila ko cakap mcm tu kat aku seolah-2 ko menghina aku keh.. aku harap aku tak buat macam mana kau buat kat aku  INSHALLAH!
tapi janji aku dapat tuntut balik kamera aku walaupun nama aku ada kat salah laku janji  bukan salah aku yg nk bawa kamera... janji dimata allah aku masih bersih lagi inshallah...tutup kesah ni...
citer kesah  pasal kawan aku semalam dia meruntun kan iwa aku dia punya kamera kena rampas aku pun sama aku menangis sampai nk demam *first time kott* pastu punya la lama nak crik cikgu nak tuntut kamera... alih-2 dapat juga ... tpi x sempat nak mintak maaf kat semua cikgu-2 aku... sbb pk pasal kamera.. masa blik kitaorg dapat balik kamera uh... kawan aku salam aku dia kata"jangan sedih ,syang ko kita dah  hampir 3 tahun berkawan so jgn sedih keh... susah senang sama-2 maafkan aku weih ..aku rasa hidup aku x berguna"
aku " *kesat air mata sambil salam*  maafkan aku kalau skitkan hati ko !"

sumpah sedih time ni... 

tringat hari rabu aritu assik ketawa je p pasar ramdhan sebab abng2 aku punya kawan buat lawak sampai air mata aku keluar keh finee aku baru  tahu abng aku ni leyh tahan kelakar juga... sayang abang...

Happynya! hari rabu ni nak post something untuk cikgu kim ...  yg lama x jumpa tuh! tpi mungkin sampai lambat kot btw cikgu jagan lupa tunggu *If cikgu baca entry saya yang ni*

#RAYA+RAMDHAN=???




2 comments:

Ana Farhana said...

seronoknyerrr dapat hadiah.

happy eid fitr :')

Nur Haziqah said...

huuhu thu x pew heee... mmg seronok..