Saturday, February 15

Hari-hari indahku :)


jumaat haritu ngaji dengan ustazah terasa macam best je :) sejuk je hati ni tiba turn aku takut juga kalau hukum harkat aku yang al-fatihah tu ada banyak salah tapi alhamdulilah ustazah cakap aku mmg terbaik :* hukum harkat semua betul terima kasih ustazah :** semalam pagi2 je da bertembung diana dengan ustazah siap ustazah ckp agi " yeah presentation!" hahaha lawak je ustazah ni dripda xrpt mcm nk rpt dah ...  lps presentation aku dh takut yg paling kurang ajar dak syahir aku suruh syahir nasib boleh jwap sikit.. kalau tak i belasah u !  nasib baik budak kelas i ni pandai2 juga pasal agama cuma perangai agk  hemmm! haha takpe la janji korang adalah sahabat aku dari form1 dh macam adk beradik aku dah :) tapi masa tu presentation x habis lagi  diana dengan aku bawa bekal  so rasa mcam nak rehat dekat kelas sometimes aku mkn dengan kawan2 depan ustazah aku pun rasa serba salah arr ... mkn depan ustazah ... alang2 dah bawa bekal aku tanya ustazah "ustazah, ustazah tak makan lagi ke?" "hem.. takde masa la syg ,jap lagi lah ustazah makan banyk kelas harini :) " aku senyum je mcm malu je nk bagi ustazah bekal aku  lgipon pgi2 aku dah makan benda uh so rehat rse cm mkn satu dua cukup la  then mula2 aku pelawa mas dengan dilah dorg amik lepastu aku nk bgi tpi enth le aku ckp dengan mas "bgi kan? " "kau bawa kau bgi le takkan aku lak :)" "jap2 haha.." dlm 10 min uh aku bangun pergi dekat ustazah " ustazah nah la amik " "eh sapa punya ni" "saya punya la ustazah  kak saya jual  then goreng laa " "susah2 je laa .. sapaa goreng? " "hehehehehe!" mas kata lew "mak dia la ustazah " "saya nak goreng pun x sempt la "  "ok ingat haziqah goreng..thnks ye :) "  "welcome... :)"  ... waktu balik hantar buku laporan turun tanggga nak masukkn bekal sebb tangan dh penuh  at least jumpa ustazah lagi lawak je dh mcm kawan2 je main lambai2 tangan  ...  blik je aku pk ... eh asal rasa macam makin rapat je nih hahahaha... btw aku nk tahu birthday ustazah bila coz aku dah thu ustazah suka apa :) nnti i siasat urr haha...

4 comments:

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Nur Haziqah said...

taufiq,heee ye ke? ok insyallah sory lambat reply bz :)

Nornizam Jamal said...

Tahniah sebab suka nak belajar mengaji... =)

Nur Haziqah said...

NornizamJamal : hee thanks :) memang minat lagi2 suara org yg mengajar tu sedap :) bertambah semangat nk belajar :)