Saturday, March 9

Wa do no la tajuk ni..



Harinhee boring kott,nak sekolah arr.. wa do no wat to do...
aku nak citer  aritu cikgu azfar pilih  dan cikgu pun mecari siapa yg berminat
masuk sajak, serius time tuhh hati berdebar2 sebab tu aku x wat bising tkut ckgu pilih then tiba kwan sebelah aku kena nama dia diana haha ... sampai merayu2 dia kat cikgu aku kat sebelah hanya mampu cakap"jom larriii ponteng huuu" pastu atikah kena sebab mulut dia tak berhenti2 cakap dri tdi pstu cikgu nak pilih budak laki pulak ... aiman ngn eelzaf tak habis2 cakap"cikgu2! somarajan dengan easwaran sbab intan ada sekali " dalam masa tu intan pandang mendalam je kat dorang tanda-tanda geram la kononnya... then cikgu pun turut geram cikgu pilih dorang duaa.... then cikgu tanya intan"nak masuk tak ?" intan tak kata apa2 pon tapi intan tulis je nama dia kat dlm kertas tu ,tu maksudnya intan mahu hehe cikgu tanya mas lak mas kata "tak mahu ".. then diana macam monyok semacam aku kesian la kat dia jugak tapi memang aku teringin nak masuk tapi aku tak leyh bayang cam ner tuhhh.. buat2 faham je la yerkk...haha.. then aku cakap ngn diana"nak msuk ke tk ehh teringin ni" diana kata"nthh kau suka hty kau la" aku cakap"emmm nak laa " then diana panggil cikgu  ,apalagi amik kertas tulis nama aku hehe... 4 hari dah aku hafal sajak cuma gaya je aku tak tahu nak buat macam mana ????? ,nasib baik ada sorang kawan yg baik hati nak tolong aku wat gaya mekasih mas ... haha... isnin ni cikgu ajak aku n the all students yg masuk sajak p praktis haha.. mesti lwk gila aku nk tgk budak laki dulu sblom budak perempuan sebab aku jrg kot tgk budak laki bersjak haaha... kuang ajar haha... dahlaa penat arr taip ni jerr aku nak taipp tu pon sebab kawan aku yg bernama mas ni nk tgk sngt aku berblogging haha,,, k la assalammualaikum :) tak jawap dosa jwap sayang :)

1 comment:

#JemahAwesome said...

Hi,Ayna blogwalking sini. Ada banner? Jom exchange disini ^^ Harap dapat sambutan :')
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/03/segmen-exchange-banner-and-link-by.html