Friday, February 8

Tragedi Bulan 1 dan 2 tahun 2013 (1)


 hui! assalammualaikum lama da tak berblogging ni coz bz...
harinhe nak citer psl sorang cikgu ni LOL...
keyh nama dia rahsia sebab takut dia baca kang dia marah nama dia ada hehe..
dia cakap budak sekolah aku macam tak suka dia ajar  nak je aku jerit depan dia
"cikgu! budak sekolah saya suka cikgu ajar coz cara cikgu berasaskan minda kedua dorang bukan x suka dorang just gurau2 haritu cikgu bm saya peli saya sbb time tu dia buat nota bnyk sngd then saya excrise tangan then cikgu tu kata  cikgu pj bru ajar ke?execrise tngn then kwn2 saya gelak un saya then bdak laki kata "cikgu tu poyo!" budak permpuan dalam kelas ckp"jeles!! cikgu hensem kan sbb tu pnggil poyo!" sebab tu je kot lain kali cikgu ajar dorang tips2 jdi macho keyh haha... tergelak2 saya dlm kelas then cikgu bm ckap"haziqah ! ada makna ke dalam hati?" saya ckp"xdelah cikgu...hahaha... " u must no sir that my school student's does not like that u think smilee... smileee... ada yg ckp cikgu nk pindah tu pon aritu ckgu yg ckp keyh!ngn salah seorang students ckgu erkkk...ingat2 blik taww... :)
 ni pulak aku bru je lepas fight dengn kawan baik sendiri pasal keceriaan punya bayaran
aku da mintak izin form teacher  nak balut meja then form teacher  teacher kata"bayaran teserlah pada awak!" okeyh aku kol dengan diana hampi 2 jam satu hari bincangkan pasal duit sbb barang da beli,...then lama2 amik keputusan RM2.50 then ada la
kawan aku dua orang ni tanya banyak2 kali macam tak puas hati then aku da geram esok tu aku dan diana cakap la kat pdang masa rehat"jangan tnya banyak kali dan perli kitaorang boleh tak! pk orang xde perasaan ke apa? kalau kau buat juga aku x nak dah kawan kau aku dah bosan ehh yg nk  ceria kan kelas kau jugakan jadi diam2 je la erkk...?" pstu dia kata "okeyh3 janji x buat lagi alarrrhhh jgn marah" then sebelum rehat "haziqah nak tnya tapi jngn marah ?"" dah jangan tanya aku soalan sama aku bosan keyh! *dalam haty k sabar lah wahai cik haziqah oiii " waktu habis rehat "haziqah,budak kelas minta balik duit 2.5 tu " takkan macam shit aku nk duit tu sbb aku dah beli brg untk kelas f*** tak guna!! then aku jerit"kau nak apa lagi orang nk guna jangan nk tipu aku lah ! tdi dorang ckp dorang nk aku beli pembalut buku  tu nk balut meja " *kesat air mata then lari * sumpah tak tahan time tu smpi air mata tak henti3 keluarr... rasa sakit dan pedih hanya allah je thu...

No comments: