Thursday, August 9

Saya Teringat Teacher La... Ngadakan??


Ya allah hari ni aku baca blog aku ,aku rasa sedih sangat-3 sampai air mata aku mengalir..
cikgu kenapa la cikgu pergi awal sangat meninggalkan kitaorang?cikgu tak kesian kat kitaorang ke?
k takpee.. saya tahu cikgu nak belajar betul-3 untuk keluarga cikgu ... dalam pejam celik-2 cikgu
dah pun pergi sekejapnya.. thanks sebab ajar kelas kitaorang ,ajar senamrobik n everything!
thanks banyak-2 .. aritu masuk makmal sains blok a teringat techer  ,lalu bilik mesyuarat teringat teacher, masuk kelas 1 b yg asal teringat techer,cikgu wong marah saya masih teringat teacher saya rasa nak nngis time 2 
lagi sikit air mata nak mengalir tapi saya tahan .. apa guna saya nak menangis lagi kalau teacher da pergi!
bila saya ingat kata-2 semangat teacher masa kat JJ "belajar betul2 jangan main2 keh!" Haziqah masih bertahan  ... 
teringat teacher berlakon masa hari guru,teringat masa pwnsyarah teacher sesat haziqah tolong  teacher pegang kertas teacher nak lukis olimpik... teringat masa kat bilik tayang teringat masa dalam kelas 1b teacher bukak lagu  teringat masa haziqah bagi teacher hadiah hari jadi,hariguru , teringat time teacher ajar kitaorng senamrobik ... teringat time teacher pujuk illieyass nngis... teingat teacher bagi saya rantai ... teringat teacher nangis kitaorang x siap hw... teringat pensyarah teacher buat teacher  ziqah kemaskan sikit-2 barang2 teacher n haziqah pugut apa yg teacher jatuhkan! dalam hati haziqah nak sangat ckp kat teacher jangan nangis tu senua ujian allah btw haziqah tengok teacher geram sangat x jadi haziqah nak cakap.. teringat teacher  pujuk saya jangan nngis masa hari terakhir.. teringat teacher paksa saya terpaksa angkat gambar! teacher  saya harap teacher tak lupa kan kitaorang semua! kitaorang nakal ,baik sebab kitaorang sayang teacher... 
 ingat tak teacher masa dorang conteng we all love miss hakimin! that's true... ramai budak 1B rindu teacher dorang cakap u only the best ,sporting teacher in the class 1b   not like another teacher x spprting langsung  asik-3 suh kitaorang fokus! :'))   Jangan lupa lak balik Melaka kalau dah duk  KL :d



3 comments:

Iera balqis said...

Dont upset dear ;) redha kan lah si arwah cikgu awk tu pergi dgn aman..jika awk rindu kat dye..sedekahkan al-fatiha utk dye supaya roh dye aman disisi Ilahi..be strong dear..Fighting !! :D

Nur Haziqah said...
This comment has been removed by the author.
Nur Haziqah said...

heyp! cikgu saya stay alive agik la.. dia just tinggal kan sekolah buat selama2nya ... dia da x dtg melaka lagi hik3...